stw115-07-2018

Zaterdag 30 juni stond in het teken van onze jaarlijkse seizoenafsluiting. Een seizoenafsluiting met een speciaal tintje want er werd niet alleen stilgestaan bij het afgelopen seizoen, ook werd er geld ingezameld voor het goede doel. Het doel van NY marathon voor kankeronderzoek geleid door Michelle van Pol. Middels een tombola hebben i.s.m de lokale ondernemers ervoor kunnen zorgen dat Michelle in november een mooie cheque kunnen overhandigen.
Helaas hebben wij ook 'afscheid' moeten nemen van een speler uit onze selectie. Luuk van Pol heeft te kennen gegeven om na 7 seizoenen zijn voetbalgeluk te gaan zoeken bij EVV. Wij bedanken Luuk voor zijn jarenlange inzet voor onze vereniging met vele hoogte en dieptepunten.
Er zijn ook een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje gezet voor hun inzet en zijn de spelers van het jaar uitgeroepen. De vrijwilligers die wij extra in het zonnetje hebben gezet zijn: de koffieploeg, scheidsrechters, interieurverzorgers, kantinepersoneel en nog een aantal vrijwilligers.
De spelers van het jaar waren: Remco Hannen (eerste elftal), Jeffrey Beulen (tweede elftal), en John Cretskens (35+ elftal). De Jules Salden Troffee (voorheen Ramon Kentjes Troffee) werd uit handen van Pierre en Toos uitgereikt aan Danny Sauren voor zijn grote inzet voor de vereniging.
Iedereen van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet voor onze vereniging.

Bosch Car Service Auto Bema