stw115-07-2018

Het nieuwe seizoen gaat bijna weer beginnen. Op 24 augustus starten wij weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van nieuwbakken trainer Roel Heijnen gaan wij het nieuwe seizoen met volle moed beginnen.
Anders dan voorgaande jaren spelen wij niet meer in de presentatieve klasse met het eerste elftal. Als bestuur hebben wij ervoor gekozen om een stap terug te doen en hiermee hopende de sfeer binnen te vereniging te versterken. Zowel het eerst als het tweede elftal zullen nu uitkomen in de reserve-klasse van het amateurvoetbal.
Afgelopen week heeft de KNVB de competitie-indelingen bekend gemaakt. Deze zijn als volgt.
Stevensweert 1: FC RIA 2, Linne 4, MBC’13 2, RIOS’31 2, Roosteren 2, SNA 1, SVC200 4, Slekker Boys 3, SC Susteren 4, Urmondia 3 en Veritas 4
Stevensweert 2: Armada 2, Born 4, EMS6, EVV 3, HBC’09 4, Lindenheuvel-Heibloem 3, Obbicht 3, SC Susteren 5, Susterse Boys 2, VV Zwentibold 4 en Walburgia 4.
De thuiswedstrijden zullen gespeeld worden om 10:30 (tweede elftal) en 11:00 (eerste elftal). ’s Morgens lekker sporten en daarna...Vul dat zelf maar in.

Zelf ook toe aan wat (voetbal) beweging? Loop dan op trainings/wedstrijddagen eens binnen en kom een proeven van de sfeer en gezelligheid. Iedereen is welkom!

Dirix Elsloo