stw123-05-2018

Tijdens de afsluiting van het seizoen 2017-2018 op zaterdag 30 juni, staat er een geweldige familieactiviteit op het programma die bedoeld is voor alle inwoners van Stevensweert en Omstreken. Het spectaculaire spel koeschijten zal worden gespeeld. Wil jij mee doen? Voorspel dan nu waar de koe zijn 'vlaai' zal loslaten, koop jouw kavel en maak kans op €250,-!!

Uiteraard zal er op deze dag nog meer te beleven zijn. Vanaf 16:00 uur draait DJ Sam de beste hits voor jong en oud. Voor de kids is het nodige entertainment aanwezig, zoals een springkussen en een échte rodeostier. Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens. Vanaf 18:00 uur zal de barbecue klaarstaan waaraan iedereen voor een zacht prijsje kan deelnemen. Vervolgens zullen we nog de spelers van het jaar van onze elftallen uitroepen en er een mooie avond van maken. Meer informatie en kavels kopen voor het koeschijten is te vinden bovenin het menu onder het kopje Koeschijten 2018

Tevens zal op deze dag een grote tombola gehouden worden. De gehele dag zullen hiervoor loten te koop zijn. Een groot gedeelte van de opbrengst van de tombola zullen we als voetbalclub VV Stevensweert doneren aan de NY Marathon voor kankeronderzoek. Steunend lid Michelle van Pol gaat op 4 november de marathon van New York rennen ter nagedachtenis aan haar partner Jules Salden en onze nummer 10, waar we 2 jaar geleden afscheid van hebben moeten nemen. Jules had een zeer zeldzame vorm van leverkanker. Omdat deze vorm zo weinig voorkomt is er meer onderzoek nodig om betere inzichten in de ziekte en de behandeling hiervan te krijgen. Door het rennen van de marathon wil Michelle zoveel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek.
Jules zal voor altijd in ons voetbalhart blijven en daarom willen wij als voetbalclub graag ons steentje bijdragen aan dit mooie doel tijdens de familiedag. Wilt u meer info of doneren?

Herberg Stadt Stevenswaert