stw106-03-2018

Met de lente in het verschiet zal voetbalvereniging V.V. Stevensweert wederom potgrond van zeer goede kwaliteit huis aan huis bezorgen. De potgrondzakken van 50 liter worden aangeboden voor de prijs van € 4,50 per stuk.
De potgrond hebben we ook dit jaar weer bij onze oude, vertrouwde leverancier besteld. De kwaliteit van de potgrond is dit jaar dus weer zoals u die al jaren gewend bent!
Vrijdagavond 9 maart zullen de leden van de voetbalvereniging bij u langs komen. U bent dit jaar ook welkom op zaterdag 10 maart op onze parkeerplaats.
Naast potgrond bieden we dit jaar ook voor het eerst perkplanten aan zoals violen in diverse keuren.
Om zeker te zijn van levering van de potgrond, kunt u middels onderstaand strookje uw bestelling al doorgeven, mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het strookje kunt u inleveren bij Piet Verwijlen, Wilhelminalaan 40 Stevensweert.

Morpak