Thuis: IVS1

Uit: Vrij
Aanvang:  00:00 uur

stw128-09-2017

Met ingang van het seizoen 2017-2018 vertapt VV Stevensweert Bitburger bier in plaats van Jupiler bier in de kantine. Vanaf de start van de voorbereiding wordt er al Bitburger vertapt bij wijze van een smaaktest. De reacties die hierop werden ontvangen waren in zoverre positief dat de kantinecommissie heeft besloten definitief over te stappen op Bitburger. De eerste tekenen van de overstap zijn al zichtbaar door het vervangen van het glaswerk (en uiteraard het bier zelf). Op een later moment zullen meerdere tekenen zichtbaar worden.
Als vereniging stappen over op een minder bekend biermerk als je kijkt naar de (sport)verenigingen in de regio waardoor wij hopen ons mede te kunnen onderscheiden van andere verenigingen.
Kom jij vrijdagavond/zondag proeven? Bitte ein Bit!

Morpak