Thuis: IVS1

Uit: Vrij
Aanvang:  00:00 uur

stw113-09-2017

Misschien heb je het al meegekregen via Facebook, maar VV Stevensweert gaat samenwerken met Sponsorkliks.
Sponsorkliks is een website waar vrijwel alle bekende internetbedrijven bij zijn aangesloten. Bij elke aankoop die je doet via de website van Sponsorkliks krijgt de vereniging een commissie over het aankoopbedrag. Zo bied Zalando bijvoorbeeld al een commissie van 6% per order. En het mooie is, het kost jouw nog geen cent extra. Dus koop jij kleding rechtstreeks bij Zalando of doe je via Sponsorkliks, de prijs is hetzelfde. Je steunt daarmee echter niet de vereniging.
Voorbeeld
Je hebt interesse om een nieuwe Samsung S8 telefoon aan te schaffen. Deze is verkrijgbaar bij verschillende webwinkels waaronder Media Markt, Bol.com, Wehkamp of Coolblue. De commissie verschilt per bedrijf. Wij gaan even uit van het gemiddelde commissiebedrag gezien wij niet vooraf weten wat aan ons wordt uitgekeerd.

Webwinkel Winkelprijs Commissie Bedrag naar vereniging
Bol.com €719,- 1,5%-4% 19,77
Media Markt 719,- 3% over de orderwaarde 21,57
Wehkamp 719,- 1,13%-5,5% per bestelling 23,83
CoolBlue 719,- 1%-10% per bestelling 35,95

Nu is dit uiteraard wel een extreem voorbeeld waarbij een mooi bedrag naar de vereniging gaat. Maar ook met vele kleine bedragen kunnen wij een mooi bedrag bij elkaar krijgen.
Neem daarom eens een kijkje op de website van Sponsorkliks en bekijk het aanbod van de vele webwinkels. Een snelkoppeling is hier rechts in het menu toegevoegd. Kunnen wij op jouw steun rekenen?

*Tip* Snel bestellen? Gebruik dan de Sponsorkliks gratis app voor Android en Iphone. Zoek de vereniging op en start direct met je individuele sponsoring!

Steun onze sponsoren, zij steunen ons ook.

Bosch Car Service Auto Bema