Weekprogramma

Stevensweert Heren 1
Thuis: Stevensweert 1
Uit: Boekoel 1
Competitiewedstrijd
Aanvang: 14:30 uur
Uitslag: 2-0
 
Stevensweert Heren 2
Thuis: Stevensweert 2
Uit: SVC 2000 4
Competitiewedstrijd
Aanvang: 10:30 uur
Uitslag: 3-5

 

Snelmenu

selectie active
uitslagen active
standen active

 

stw106-03-2018

Met de lente in het verschiet zal voetbalvereniging V.V. Stevensweert wederom potgrond van zeer goede kwaliteit huis aan huis bezorgen. De potgrondzakken van 50 liter worden aangeboden voor de prijs van € 4,50 per stuk.
De potgrond hebben we ook dit jaar weer bij onze oude, vertrouwde leverancier besteld. De kwaliteit van de potgrond is dit jaar dus weer zoals u die al jaren gewend bent!
Vrijdagavond 9 maart zullen de leden van de voetbalvereniging bij u langs komen. U bent dit jaar ook welkom op zaterdag 10 maart op onze parkeerplaats.
Naast potgrond bieden we dit jaar ook voor het eerst perkplanten aan zoals violen in diverse keuren.
Om zeker te zijn van levering van de potgrond, kunt u middels onderstaand strookje uw bestelling al doorgeven, mailen kan ook naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Het strookje kunt u inleveren bij Piet Verwijlen, Wilhelminalaan 40 Stevensweert.  
stw126-01-2018

Wij zijn trots jullie te melden dat met ingang van 2018 wij beschikken over een 35+ elftal. 35+ voetbal wordt al enkele jaren gespeeld bij de KNVB. Een keer per maand nemen 4 á 5 35+ elftallen het onderling tegen elkaar op in een toernooivorm. De wedstrijden worden altijd gespeeld bij een van de deelnemende verenigingen op helf veld. De wedstrijden duren 'slechts' 20 minuten.
De eerste dag dat onze 35-plussers aan de bak mogen is op vrijdag 23 februari. Zij zullen het dan opnemen in toernooivorm tegen Sparta'18 (Sevenum), MBC'13 (Maasbracht), St. Joost en Koningslust.
Wij wensen iedereen veel plezier en succes bij onze vereniging!
Wil je eens kennismaken met het elftal? Kom dan naar onze kantine en laat je informeren.
stw101-01-2018

Aanstaande vrijdag, 5 januari 2018 omstreeks 21:00 uur, vind onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar maar vooral om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Jullie zijn dan ook allen van harte welkom om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden.
De eerste training van het nieuwe jaar wordt gehouden op vrijdag 12 januari.
De eerste competitiewedstrijd die gespeeld gaat worden is op vrijdag 26 januari, Stevensweert 2 neemt het dan in een uitwedstrijd op tegen SVH'39 3. 
stw119-12-2017

Het voetbalseizoen nadert zijn middelpunt. Een eerste seizoenshelft met wissellende resultaten op de mat. Maar op sponsorgebied mogen wij niet klagen.
Sinds het begin van dit seizoen, sinds de overdracht van het bestuur, is ook de sponsoring nieuw leven ingeblazen. Dankzij de goede geluiden durven bedrijven weer toe te treden tot de sponsorgroep van VV Stevensweert waarmee ze ook het vertrouwen in de vereniging weer uitspreken.

Wij willen dan ook de volgende ondernemers/particulieren bedanken voor hun steun aan onze vereniging.

Vleeshouwers Financieel Adviesbureau, Fysio+, Grispen-Küppers Assurantiën en Financieringen, Int Brookx, Morpak, Plus Schulpen, Schlössels Financieel Adviesbureau, Van der Leeuw Advocatuur, Verbé Installatiegroep, Auto Bema, Best Budget Kantoormeubelen, Harold Seegers Dakwerken, Bruna de Kempenaer, Sauren Kraanbediening, Stefan Tummers / Roland Gielis, Qfirez, Steun de Beun, Eetcafe Pannenkoekenhuis 't Eiland, Joep, Bloemenshop Bovend'Eerdt, 't Bastion, Maison Yvonne, Spaarkas Du'm Drin, De Vrouwluuj, Ijssalon Laaker Boere Ies, Frans Theunissen, Eric Janssen, Het​ UitzendBureau​.nl Westelijke Mijnstreek, Party Service Tonnaer, Pierre Vleeshouwers, Huub Peeters, Kapsalon Duett, Limburgse Mineraalbrekerij

Wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Heb jij voor ons de gouden tip? Laat het ons weten dan bekijken wij samen hoe we het gaan aanpakken.

Steun onze sponsoren, zij steunen ons ook.
stw118-11-2017

Vanaf 24 november vindt er in de kantine een nieuwe loterij plaats in de vorm van “enveloppen trekken”. We nodigen jullie dan ook graag uit voor een bezoek aan onze kantine en mee te spelen met onze nieuwe actie. Koop uw eigen enveloppe voor 1 euro en win! Met winkansen van 1 op 7 en een hoofdprijs van 50 euro zou iedereen toch wel een gokje willen wagen of niet!? 
Bosch Car Service Auto Bema