Thuis: IVS1

Uit: Vrij
Aanvang:  00:00 uur

stw101-10-2017

VV Stevensweert VS Walburgia. Altijd een beladen wedstrijd waar de emoties soms hoog oplopen. Maar na 90 minuten voetballen en 10 minuten teleurgesteld zijn is alles weer vergeten en kunnen beide elftallen het prima met elkaar vinden.
Daarom organiseert VV Stevensweert i.s.m. met Partyservice Tonnaer na iedere wedstrijd tegen Walburgia een heerlijk buffet voor het bedrag van 5 euro per persoon voor spelers en supporters.

Wij verzoeken jullie wel om ons van te voren te laten weten of jij deel wilt nemen. Geef je op bij jullie leider en samen maken wij er een sportieve en gezellige derbydag van! Tot aanstaande zondag, 8 oktober 2017 op ons sportpark!
stw128-09-2017

Met ingang van het seizoen 2017-2018 vertapt VV Stevensweert Bitburger bier in plaats van Jupiler bier in de kantine. Vanaf de start van de voorbereiding wordt er al Bitburger vertapt bij wijze van een smaaktest. De reacties die hierop werden ontvangen waren in zoverre positief dat de kantinecommissie heeft besloten definitief over te stappen op Bitburger. De eerste tekenen van de overstap zijn al zichtbaar door het vervangen van het glaswerk (en uiteraard het bier zelf). Op een later moment zullen meerdere tekenen zichtbaar worden.
Als vereniging stappen over op een minder bekend biermerk als je kijkt naar de (sport)verenigingen in de regio waardoor wij hopen ons mede te kunnen onderscheiden van andere verenigingen.
Kom jij vrijdagavond/zondag proeven? Bitte ein Bit!
stw113-09-2017

Misschien heb je het al meegekregen via Facebook, maar VV Stevensweert gaat samenwerken met Sponsorkliks.
Sponsorkliks is een website waar vrijwel alle bekende internetbedrijven bij zijn aangesloten. Bij elke aankoop die je doet via de website van Sponsorkliks krijgt de vereniging een commissie over het aankoopbedrag. Zo bied Zalando bijvoorbeeld al een commissie van 6% per order. En het mooie is, het kost jouw nog geen cent extra. Dus koop jij kleding rechtstreeks bij Zalando of doe je via Sponsorkliks, de prijs is hetzelfde. Je steunt daarmee echter niet de vereniging.
Voorbeeld
Je hebt interesse om een nieuwe Samsung S8 telefoon aan te schaffen. Deze is verkrijgbaar bij verschillende webwinkels waaronder Media Markt, Bol.com, Wehkamp of Coolblue. De commissie verschilt per bedrijf. Wij gaan even uit van het gemiddelde commissiebedrag gezien wij niet vooraf weten wat aan ons wordt uitgekeerd.

Webwinkel Winkelprijs Commissie Bedrag naar vereniging
Bol.com €719,- 1,5%-4% 19,77
Media Markt 719,- 3% over de orderwaarde 21,57
Wehkamp 719,- 1,13%-5,5% per bestelling 23,83
CoolBlue 719,- 1%-10% per bestelling 35,95

Nu is dit uiteraard wel een extreem voorbeeld waarbij een mooi bedrag naar de vereniging gaat. Maar ook met vele kleine bedragen kunnen wij een mooi bedrag bij elkaar krijgen.
Neem daarom eens een kijkje op de website van Sponsorkliks en bekijk het aanbod van de vele webwinkels. Een snelkoppeling is hier rechts in het menu toegevoegd. Kunnen wij op jouw steun rekenen?

*Tip* Snel bestellen? Gebruik dan de Sponsorkliks gratis app voor Android en Iphone. Zoek de vereniging op en start direct met je individuele sponsoring!

Steun onze sponsoren, zij steunen ons ook.
stw102-09-2017

Het bestuur van V.V. Stevensweert nodigt de leden, ouders van leden, trainers en vrijwilligers uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering op vrijdag 15 september as. om 21.00 uur (na de training van de senioren) in de kantine op sportpark "de Werken".

Opening
Notulen vorige jaarvergadering
Jaarverslag 2016/2017
Financieel jaarverslag
Vaststellen contributie
Rondvraag
Sluiting

NB. Van de notulen van afgelopen jaarvergadering zullen ook een aantal kopieën op ALV aanwezig zijn.
Bij afwezigheid dit graag vooraf melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef het door aan een van de bestuursleden.
We hopen velen van u die avond te verwelkomen.
stw125-08-2017

Sinds deze week is Voetbal.nl vernieuwd volledig vernieuwd. Zowel de Voetbal.nl app als de voetbal.nl website is nu nog persoonlijker. Jouw persoonlijk wedstrijdprogramma is voor jou direct zichtbaar bij het inloggen op de website en/of in de app.
Blijf direct op de hoogte van alle uitslagen, van de stand en het programma van jou team. Alles in overzichtelijk via de app of website te bekijken.
Iedereen kan lid worden van voetbal.nl. Leden van onze vereniging verdienen echter de voorkeur om zich te registreren met het e-mail adres dat bij ons bekend is. Op deze manier kun je nog meer uit de app halen dankzij de persoonlijke instellingen.
Indien je al een account had bij het “oude” voetbal.nl kun jij je met deze inloggegevens ook inloggen op het nieuwe voetbal.nl
Geen lid van onze vereniging en toch op de hoogte blijven? Ook niet leden kunnen zich nu gratis aanmelden op Voetbal.nl en onze teams, maar ook andere, blijven volgen.
Download de gratis app nu in de Google play, via ITunes of ga naar www.voetbal.nl
Verbé