Weekprogramma

 

stw108-01-2020

Beste sportvriend,
Het jaar 2020 heeft zijn intrede gedaan. Een jaar waarin onze vereniging haar 80-jarig bestaan mag vieren. Een mooie mijlpaal voor een kleine vereniging als de onze. Door het jaar heen zullen wij trachten om een aantal activiteiten te organiseren die in het teken komen te staan van het jubileum. 
Middels deze weg willen wij jullie uitnodigen voor onze eerste activiteit van dit jaar en dat is een (verlate) nieuwjaarsreceptie. Op vrijdag 7 februari zijn jullie allen van harte welkom in onze kantine voor een gezellige avond met voetballers, supporters en inwoners van Stevensweert. Vanaf 20:00 uur is iedereen van harte welkom in onze kantine. Het is dan mogelijk om de mannen van Stevensweert 1 aan het werk te zien op de wekelijkse training (en misschien begint er dan wel iets te kriebelen).

Mogen wij jouw ontvangen de 7de?
stw121-12-2018

Beste sportvriend,
Het jaar 2018 nadert zijn einde. Een jaar met vele hoogte en helaas ook enkele dieptepunten.
Wij zijn een kleine vereniging. Wij zijn het seizoen gestart met twee senioren-elftallen en een 35+ elftal. Helaas hebben wij aan het begin van het seizoen ons 2de elftal terug moeten trekken uit de KNVB-competitie gezien de vele afmeldingen binnen de toch al krappe selectie. Ons eerste elftal heeft hier gelukkig minder last van gezien een aantal spelers vanuit het 2de elftal doorgeschoven zijn naar het eerste elftal.
Wij zijn als bestuur toch blij en dankbaar dat ook de niet (actieve) voetballers evengoed de weg naar onze kantine weten te vinden. De kantine is een grote bron van inkomsten voor onze vereniging en zeker voor de onze waar gezelligheid hoog in het vaandel staat is iedereen van harte welkom. Niet alleen voor de vereniging maar ook voor het dorp
Om jullie te bedanken en het nieuwe jaar in te luiden nodigen wij jullie allen uit om samen met ons op vrijdag 11 januari om 20:00 uur tijdens de nieuwjaarsreceptie te proosten op het nieuwe jaar.
Voor als wij elkaar niet meer zien/spreken wensen wij jullie allen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2019! 
Op zondag 23 september starten wij met 2 senioren elftallen aan het nieuwe seizoen. Beide elftallen komen dit seizoen uit in de reserveklasse van de KNVB.
Het gehele competitieprogramma is te vinden in de Voetbal.nl app (up-to-date) of op de site via Senioren - Heren1/2 - Programma

Enkele belangrijke data:
23-09: Stevensweert 1 - RIOS'31 2 aanvang 11:30 (eerste wedstrijd)
23-09: Stevensweert 2 - Born 4 aanvang 10:30 (eerste wedstrijd)
28-10: Stevensweert 2 - Walburgia 3 aanvang 10:30 (derbytime)
05-05: Walburgia 2 - Stevensweert 2 aanvang 10:30 (derbytime)
26-05: Stevensweert 1- Slekker Boys 3 aanvang 11:00 (laatste wedstrijd)
26-05: Stevensweert 2 - Lindenheuvel-H'bloem 3 aanvang 10:30 (laatste wedstrijd)
stw109-08-2018

Het nieuwe seizoen is weer in aantocht. Over een kleine 2 weken starten de eerste trainingen op ons sportcomplex. Op vrijdag 24 augustus 2018 om 19:30 uur zal de training beginnen onder leiding van kersverse trainer Roel Heijnen die aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer begint bij VV Stevenweert. Roel is geen onbekende binnen de vereniging. Reeds enkele jaren verzorgt Roel de trainingen voor het 2de elftal en is hij ook zelf actief als speler. Naast het hoofdtrainerschap bij VV Stevensweert gaat Roel ook de uitdaging aan bij de JO-19 (A1) bij FC ODA te Weert. Wij wensen Roel heel veel succes dit seizoen en dat hij bij beide verenigingen mooie successen weet te brengen.
stw115-07-2018

Zaterdag 30 juni stond in het teken van onze jaarlijkse seizoenafsluiting. Een seizoenafsluiting met een speciaal tintje want er werd niet alleen stilgestaan bij het afgelopen seizoen, ook werd er geld ingezameld voor het goede doel. Het doel van NY marathon voor kankeronderzoek geleid door Michelle van Pol. Middels een tombola hebben i.s.m de lokale ondernemers ervoor kunnen zorgen dat Michelle in november een mooie cheque kunnen overhandigen.
Helaas hebben wij ook 'afscheid' moeten nemen van een speler uit onze selectie. Luuk van Pol heeft te kennen gegeven om na 7 seizoenen zijn voetbalgeluk te gaan zoeken bij EVV. Wij bedanken Luuk voor zijn jarenlange inzet voor onze vereniging met vele hoogte en dieptepunten.
Er zijn ook een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje gezet voor hun inzet en zijn de spelers van het jaar uitgeroepen. De vrijwilligers die wij extra in het zonnetje hebben gezet zijn: de koffieploeg, scheidsrechters, interieurverzorgers, kantinepersoneel en nog een aantal vrijwilligers.
De spelers van het jaar waren: Remco Hannen (eerste elftal), Jeffrey Beulen (tweede elftal), en John Cretskens (35+ elftal). De Jules Salden Troffee (voorheen Ramon Kentjes Troffee) werd uit handen van Pierre en Toos uitgereikt aan Danny Sauren voor zijn grote inzet voor de vereniging.
Iedereen van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet voor onze vereniging.
Verbé