Weekprogramma

Snelmenu

selectie active
uitslagen active
standen active

 

Op zondag 23 september starten wij met 2 senioren elftallen aan het nieuwe seizoen. Beide elftallen komen dit seizoen uit in de reserveklasse van de KNVB.
Het gehele competitieprogramma is te vinden in de Voetbal.nl app (up-to-date) of op de site via Senioren - Heren1/2 - Programma

Enkele belangrijke data:
23-09: Stevensweert 1 - RIOS'31 2 aanvang 11:30 (eerste wedstrijd)
23-09: Stevensweert 2 - Born 4 aanvang 10:30 (eerste wedstrijd)
28-10: Stevensweert 2 - Walburgia 3 aanvang 10:30 (derbytime)
05-05: Walburgia 2 - Stevensweert 2 aanvang 10:30 (derbytime)
26-05: Stevensweert 1- Slekker Boys 3 aanvang 11:00 (laatste wedstrijd)
26-05: Stevensweert 2 - Lindenheuvel-H'bloem 3 aanvang 10:30 (laatste wedstrijd)
stw109-08-2018

Het nieuwe seizoen is weer in aantocht. Over een kleine 2 weken starten de eerste trainingen op ons sportcomplex. Op vrijdag 24 augustus 2018 om 19:30 uur zal de training beginnen onder leiding van kersverse trainer Roel Heijnen die aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer begint bij VV Stevenweert. Roel is geen onbekende binnen de vereniging. Reeds enkele jaren verzorgt Roel de trainingen voor het 2de elftal en is hij ook zelf actief als speler. Naast het hoofdtrainerschap bij VV Stevensweert gaat Roel ook de uitdaging aan bij de JO-19 (A1) bij FC ODA te Weert. Wij wensen Roel heel veel succes dit seizoen en dat hij bij beide verenigingen mooie successen weet te brengen.
stw115-07-2018

Zaterdag 30 juni stond in het teken van onze jaarlijkse seizoenafsluiting. Een seizoenafsluiting met een speciaal tintje want er werd niet alleen stilgestaan bij het afgelopen seizoen, ook werd er geld ingezameld voor het goede doel. Het doel van NY marathon voor kankeronderzoek geleid door Michelle van Pol. Middels een tombola hebben i.s.m de lokale ondernemers ervoor kunnen zorgen dat Michelle in november een mooie cheque kunnen overhandigen.
Helaas hebben wij ook 'afscheid' moeten nemen van een speler uit onze selectie. Luuk van Pol heeft te kennen gegeven om na 7 seizoenen zijn voetbalgeluk te gaan zoeken bij EVV. Wij bedanken Luuk voor zijn jarenlange inzet voor onze vereniging met vele hoogte en dieptepunten.
Er zijn ook een aantal vrijwilligers extra in het zonnetje gezet voor hun inzet en zijn de spelers van het jaar uitgeroepen. De vrijwilligers die wij extra in het zonnetje hebben gezet zijn: de koffieploeg, scheidsrechters, interieurverzorgers, kantinepersoneel en nog een aantal vrijwilligers.
De spelers van het jaar waren: Remco Hannen (eerste elftal), Jeffrey Beulen (tweede elftal), en John Cretskens (35+ elftal). De Jules Salden Troffee (voorheen Ramon Kentjes Troffee) werd uit handen van Pierre en Toos uitgereikt aan Danny Sauren voor zijn grote inzet voor de vereniging.
Iedereen van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie inzet voor onze vereniging.
stw115-07-2018

Het nieuwe seizoen gaat bijna weer beginnen. Op 24 augustus starten wij weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder leiding van nieuwbakken trainer Roel Heijnen gaan wij het nieuwe seizoen met volle moed beginnen.
Anders dan voorgaande jaren spelen wij niet meer in de presentatieve klasse met het eerste elftal. Als bestuur hebben wij ervoor gekozen om een stap terug te doen en hiermee hopende de sfeer binnen te vereniging te versterken. Zowel het eerst als het tweede elftal zullen nu uitkomen in de reserve-klasse van het amateurvoetbal.
Afgelopen week heeft de KNVB de competitie-indelingen bekend gemaakt. Deze zijn als volgt.
Stevensweert 1: FC RIA 2, Linne 4, MBC’13 2, RIOS’31 2, Roosteren 2, SNA 1, SVC200 4, Slekker Boys 3, SC Susteren 4, Urmondia 3 en Veritas 4
Stevensweert 2: Armada 2, Born 4, EMS6, EVV 3, HBC’09 4, Lindenheuvel-Heibloem 3, Obbicht 3, SC Susteren 5, Susterse Boys 2, VV Zwentibold 4 en Walburgia 4.
De thuiswedstrijden zullen gespeeld worden om 10:30 (tweede elftal) en 11:00 (eerste elftal). ’s Morgens lekker sporten en daarna...Vul dat zelf maar in.

Zelf ook toe aan wat (voetbal) beweging? Loop dan op trainings/wedstrijddagen eens binnen en kom een proeven van de sfeer en gezelligheid. Iedereen is welkom! 
stw123-05-2018

Tijdens de afsluiting van het seizoen 2017-2018 op zaterdag 30 juni, staat er een geweldige familieactiviteit op het programma die bedoeld is voor alle inwoners van Stevensweert en Omstreken. Het spectaculaire spel koeschijten zal worden gespeeld. Wil jij mee doen? Voorspel dan nu waar de koe zijn 'vlaai' zal loslaten, koop jouw kavel en maak kans op €250,-!!

Uiteraard zal er op deze dag nog meer te beleven zijn. Vanaf 16:00 uur draait DJ Sam de beste hits voor jong en oud. Voor de kids is het nodige entertainment aanwezig, zoals een springkussen en een échte rodeostier. Natuurlijk is er ook gedacht aan de inwendige mens. Vanaf 18:00 uur zal de barbecue klaarstaan waaraan iedereen voor een zacht prijsje kan deelnemen. Vervolgens zullen we nog de spelers van het jaar van onze elftallen uitroepen en er een mooie avond van maken. Meer informatie en kavels kopen voor het koeschijten is te vinden bovenin het menu onder het kopje Koeschijten 2018

Tevens zal op deze dag een grote tombola gehouden worden. De gehele dag zullen hiervoor loten te koop zijn. Een groot gedeelte van de opbrengst van de tombola zullen we als voetbalclub VV Stevensweert doneren aan de NY Marathon voor kankeronderzoek. Steunend lid Michelle van Pol gaat op 4 november de marathon van New York rennen ter nagedachtenis aan haar partner Jules Salden en onze nummer 10, waar we 2 jaar geleden afscheid van hebben moeten nemen. Jules had een zeer zeldzame vorm van leverkanker. Omdat deze vorm zo weinig voorkomt is er meer onderzoek nodig om betere inzichten in de ziekte en de behandeling hiervan te krijgen. Door het rennen van de marathon wil Michelle zoveel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek.
Jules zal voor altijd in ons voetbalhart blijven en daarom willen wij als voetbalclub graag ons steentje bijdragen aan dit mooie doel tijdens de familiedag. Wilt u meer info of doneren?

Hansen Dranken