im julessalden23-04-2016

Beste voetbalvrienden,

Afgelopen vrijdag is ons het trieste bericht medegedeeld dat onze nummer 10 Jules Salden is overleden.

Jules is van kleins af aan lid geweest van de voetbalclub. Een paars hart en altijd voor Stevensweert gevochten om 3 punten in de wacht te slepen. Jules was onmisbaar in het elftal en zorgde vaak voor de beslissing. Een speler met enorm veel wilskracht, vechtlust en technisch zeer begaafd. Met zijn rechterbeen beheerste hij een fluwelen trap waarmee hij menig keer het netje wist te vinden. Iedere tegenstander kende de kunsten van Jules. Hij was een dragende speler met ongekende waarde.

Jules zijn mentaliteit en clubliefde is een voorbeeld voor velen. Een instelling van goud! Ook in de mindere jaren van de club stond Jules vooraan om het elftal en club te dragen. Enkele jaren was Jules aanvoerder van het vlaggenschip van de vereniging.
Naast de trainingen en wedstrijden was Jules ook bereid om een extra handje uit te steken voor Stevensweert. Het helpen organiseren van activiteiten, uitstapjes en acties voor de club. Maar ook een potje bier drinken in de kantine na een training of wedstrijd sloeg Jules niet over. Genieten van de sport en van de gezelligheid!
Het hoogtepunt van zijn voetbalcarri√®re kwam tot uiting in het kampioenschap van 2014/2015. Stevensweert werd kampioen in de 5e klasse en promoveerde met veel trots een trede omhoog. Hier heeft Jules jaren voor gestreden.

De legendarische nummer 10 gaat als clubicoon de boeken in en zal voor altijd een plekje krijgen in de vereniging en in ons hart.
Salde, we gaan je enorm missen. Je bent een voorbeeld voor ons allemaal.

Rust zacht.

Wij wensen de familie veel sterkte toe om dit grote verlies een plek te kunnen gaan geven.