Uit: Zomerstop

Uit: Zomerstop

im elly04-06-2014

Totaal onverwacht en vol ongeloof bereikte ons afgelopen zondag het droevige bericht dat Elly Smeets is overleden. Elly was pas 70 jaar, waarmee haar overlijden veel te vroeg komt.
Elly vervulde een dertigtal jaren de rol van kantinebeheerder binnen VV Stevensweert. Een functie die zij vol passie en plezier volbracht. Sinds twee jaar was Elly gestopt met het beheren van de kantine. Daarnaast was Elly sinds jaar en dag een der trouwe supporters van de Stevensweerter voetbalteams. Door haar liefdevolle karakter werd zij binnen de vereniging op handen gedragen.
Het bestuur en alle leden van VV Stevensweert wensen Mark, Esther, Tara en Roger, haar naaste familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe om dit zware verlies een plaats te geven.
Het zal een vreemde gewaarwording zijn om Elly in de kantine en op de Stevensweerter voetbalvelden te moeten missen.
Dat Elly moge ruste in vrede….

Seegers Gardens