Uit: VV Zwentibold 1

Thuis: EVV 4
Uit: Stevensweert 2

Jeugdleider
Jeugdleiders zijn uitgesloten van het betalen van contributie.

Gezinskorting
Bij meerdere betalende leden uit één gezin, wonend op één adres, krijgen pupillen en junioren 10% korting op de contributie.

Ereleden
Ereleden zijn geen contributie verschuldigd.

Betaling contributie
Voor het seizoen 2017 / 2018 ontvangt men een factuur voor het volledige contributiebedrag.
Deze factuur dient in zijn geheel, binnen 8 dagen na factuurdatum, voldaan te worden.

Niet tijdige betaling
Bij niet tijdige betaling wordt bij de 2e herinnering € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht.
Blijft men dan nog in gebreke, dan volgt uitsluiting van training en competitie.

Beëindiging lidmaatschap
Het lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk worden beëindigd door:
- het sturen van een brief aan de ledenadministratie,
- het invullen en opsturen van het ledenmutatieformulier via de website van RK VV Stevensweert.
Opzeggingen bij derden (bijvoorbeeld trainers, commissies etc.) worden niet geaccepteerd.

Opzeggingen dienen vóór 1 juni van elk jaar in het bezit te zijn van de ledenadministratie.
Indien een opzegging gebeurt na 1 juni dan is het opzeggende lid de helft van de contributie voor het nieuwe seizoen verschuldigd.
Geschiedt de opzegging na 1 augustus dan is het opzeggende lid de volledige contributie over het nieuwe seizoen verschuldigd.

Hardheidsclausule
In uitzonderlijke gevallen heeft het bestuur de bevoegdheid afwijkend te beslissen.

Bestuur RKVV Stevensweert