Uit: Zomerstop

Uit: Zomerstop

Wil jij lid worden van een sportieve, gezellige en uitdagende voetbalvereniging in het mooie pittoreske Stevensweert?
Aarzel dan niet en meld je aan!
VV Stevensweert is een vereniging voor jong en oud. Voor iedereen is er wat te beleven. Van gezellige feestavonden tot sportieve wedstrijden, alles is mogelijk bij VV Stevensweert.

Download het aanmeldingsformulier en lever het zo snel mogelijk bij ons in de kantine. Mailen kan ook. Stuur je ondertekende formulier in combinatie met een recente pasfoto op naar s...@vvstevensweert.nl. Jouw lidmaatschap wordt dan z.s.m. aangevraagd en afgehandeld zodat je snel kunt komen voetballen uitkomend voor VV Stevensweert!
Tot op het voetbalveld!

Aanmeldingsformulier download active
Afmeldingsformulier download active
Het aan- en afmeldformulier kunnen digitaal worden ingevuld.
Vervolgens afdrukken en ondertekend inleveren.
Digitaal toesturen is toegestaan mits ondertekend!

Bij het inleveren van het aanmeldingsformulier ga je akkoord met het reglement die zijn opgesteld door het bestuur. Deze zijn hier te vinden.

Vleeshouwers Financieel Adviesbureau