Thuis: IVS1
Uit: Stevensweert1

Uit: Vrij
Aanvang:  00:00 uur

Onze accommodatie beschikt over drie voetbalvelden waarvan twee speelvelden voorzien van sportverlichting; Alle speelvelden zijn omringt door afrastering en voorzien van drainage; Een ruime parkeerplaats met fietsenstalling; En natuurlijk ons clubgebouw.
Het clubgebouw beschikt over 4 ruime kleedkamers, 2 scheidsrechterslokalen, een ballenhok, berging en een ruime kantine met gescheiden bestuurskamer.
Na afloop van een wedstrijd of training kunt u altijd terecht in onze ruime en gezellige kantine.

Openingstijden kantine
Weekdag Bijzonderheden Vanaf Tot
Dinsdag   19:00 23:00
Vrijdag   19:00 23:00
Zondag (bij thuiswedstrijden) 09:30 18:00

Onze kantine wordt gerund door een wisselende groep vrijwilligers. Dit kunnen zowel leden als niet-leden zijn. Zij zorgen voor een lekker kopje koffie of een fris pilsje voor/na afloop van een training/wedstrijd. Interesse om ook kantinediensten te draaien? Neem dan contact op met de kantinecommissie. Om de kantinedienst te bekijken klik hier.

accommodatie
De Beertuin