Uit: VV Zwentibold 1

Thuis: EVV 4
Uit: Stevensweert 2

Over Auto Bema
Auto Bema, opgericht in 1995 door Jan Beckers en zijn vrouw. Inmiddels is zijn zoon Jordy betrokken bij het bedrijf waardoor het met recht een familiebedrijf genoemd mag worden. Samen met de 4 overige medewerkers stellen zij alles in het werk om voor uw auto te zorgen. Grote of kleine reparaties, bij Auto Bema krijgt elke auto de aandacht die het verdiend. En dat tegen de scherpste prijzen. U kunt bij Auto Bema terecht voor onderhoud, reparaties en apk van alle automerken.

autobema bord
Auto Bema is aangesloten bij het Bosch Car Service concern. Bij de naam Bosch denk je waarschijnlijk niet direct aan auto onderhoud. Bosch is echter al vanaf de productie van jouw auto betrokken. Denk maar eens aan je accu, verlichting of systemen zoals ABS en ESP. Hierdoor weten autobedrijven die aangesloten zijn bij Bosch Car Service alles over jouw auto.
Bosch Car Service is Nederlands het grootste onafhankelijke autogarage concern voor alle merken. En dat tegen betaalbare prijzen.
De medewerkers van Auto Bema volgen, mede dankzij de aansluiting bij Bosch Car Service, meerdere cursussen per jaar om up-to-date te blijven van de laatste trends op autogebied.

Auto Bema is in 2014 gestart met het opzetten van een sponsoractie waarbij de vereniging profiteert van de reparaties/onderhoud van uw auto. Stevensweert heeft zich aangesloten bij dit sponsorplan en is er trots op om te melden dat de sponsoractie na 8 maanden al meer dan 500 euro heeft opgeleverd. En dat enkel door reparaties die uitgevoerd worden bij Auto Bema.

Hoe gaat het in zijn werk?
Wanneer je jouw auto op keuring, reparatie of onderhoud moet breng je jouw auto naar Auto Bema. Bij aflevering van je auto geef je aan dat je lid ben van VV Stevensweert of dat je VV Stevensweert wilt steunen.
Je auto krijgt vervolgens het onderhoud dat hij verdient. Zonder extra (sponsor)kosten.
Wanneer je auto gereed is betaal je gewoon de factuur. (helaas betalen wij deze niet voor jou)

Wat krijgt de vereniging?
De voetbalvereniging krijgt een percentage van de totale factuur. Als voorbeeld nemen we een apk keuring. Deze bedraagt bij Auto Bema ongeveer €32.50. Van dit bedrag gaat al €5,- naar onze vereniging.
Bij een factuur van €100,- gaat €10,- naar de vereniging en zo verder.
Het lijkt in eerste instantie niet veel. Maar samen kunnen wij ervoor zorgen dat het een groot bedrag kan worden.
Er worden in totaal 2 kopieën van de factuur gemaakt. Eén voor Auto Bema en een “blanco” factuur voor onze vereniging( zie afbeelding). Deze facturen zijn enkel en alleen om te zien hoeveel de sponsoractie heeft opgeleverd.

E-mail t.b.v. controleVoorbeeld van de "blanco" e-mail die wij ontvangen als vereniging.

Wacht dus niet langer en kies Auto Bema voor al je autoreparaties. Het beste onderhoud voor een scherpe prijs. Niet voor niets heeft Auto Bema een Bovag klanten beoordeling van een 9.
Wij bedanken jullie voor onze steun.

Auto Bema is gelegen aan de Newtonweg 4 te Echt (bedrijvenpark de Berk).

Voor meer informatie kijk op www.bcsautobema.nl of vraag het aan een van de leden van de sponsorcommissie.

Wij wensen jullie nog vele veilige kilometers toe!

bcsacutobema
Jordy en Jan Beckers, eigenaren BCS Auto Bema