Thuis: IVS1
Uit: Stevensweert1

Uit: Vrij
Aanvang:  00:00 uur

Kun je deze week of een van komende weken verhinderd zijn om deel te nemen aan de wedstrijd? Dat is geen probleem. Mits jij je op tijd heb afgemeld. Hou er wel rekening mee dat jij dan wel je team in de steek laat.
Met ingang van het seizoen 2012-2013 willen wij iedereen verzoeken om zich digitaal af te melden vóór dinsdag 18:00 uur. Op deze manier kunnen de leiders de selectie ruim op tijd bekend maken zodat je weet waar en wanneer je komend weekend voetbalt.

De selectie zal uiterlijk zaterdag middag op onze website te vinden is (mits toegezonden).

Meld je daarom af bij de trainer via het e-mail adres: E.Evers [at] vvstevensweert.nl Je afmelding is pas bevestigd nadat je een bevestiging hebt ontvangen.

Mocht je geen bevestiging hebben ontvangen neem dan voor alle zekerheid contact op met een van je leiders, anders laat jij je team in de steek terwijl jij je wel hebt afgemeld. De consequenties zijn namelijk voor jezelf.

Verbé