Uit: Zomerstop

Uit: Zomerstop

stw1

27-11-2016

Wij beginnen dit verslag niet met een wedstrijdanalyse maar met het bedanken van onze nieuwe shirtsponsor Van der Leeuw Advocatuur te Roermond. Na weken van ontwerpen, aanpassen en dan uiteindelijk het bestellen was het vandaag de dag dat het definitieve shirtontwerp getoond zou worden aan het grote publiek.
We begonnen de (zeer) vroege morgen om 9 uur met een gezamenlijk ontbijt met de volledige selectie van Stevensweert 2. Man, zoveel spelers zag je nog nooit bij elkaar dit seizoen, en dat op een zondagmorgen. Zelfs verloren zoon Bart was aanwezig.
Een speciaal woord van dank gaat uit naar Pierre, Petra en Danny. Bedankt voor de goede zorgen tijdens ons ontbijt. Wij zijn niks tekort geschoten.
Omstreeks 10 uur was het moma suprême daar. Na een korte geschiedenis van Rob zijn voetbalverleden mocht het nieuwe tenue bekend gemaakt worden van onze nieuwe sponsor Van der Leeuw Advocatuur te Roermond. Vele leuke reacties mogen ontvangen. Dit doet je goed en hier doe je het uiteindelijk ook voor. (foto’s volgen z.s.m.)
Na het maken van nieuwe teamfoto’s met het tenue en onze presentatiepolo's (Sauren Kraanbediening) konden wij ons klaar gaan maken voor de wedstrijd Stevensweert 2 – Oranje Blauw’15 4 (Vlodrop/Posterholt). Heren, bedankt voor jullie medewerking voor het verplaatsen van de wedstrijd!
Van Harold en Maikel mochten de volgende 11 personen het spits afbijten.
Sjoerd
Joep, Roel, Remco, Guus
Dion, Luc, Dylan, Ivo
Reggie, Guy
Wissel: Rick, Noud, Martijn, Sean

Om 11:30 uur klonk het eerste fluitsignaal van onze welbekende scheidsrechter Piet.
Stevensweert was veelvuldig aan de bal maar leidde veel te veel balverlies. Tot echte kansen kwam het dan ook niet.
Het spel speelde zich dan ook voornamelijk af rond het middenveld. Ondanks alles werd wel geprobeerd om te voetballen maar telkens kwam de ballen niet aan, te hard, te zacht of 3 meter aan de andere kant van waar de speler loopt. Onnodig balverlies dus. Hiervan profiteerde Oranje Blauw dan ook en werden hierdoor enkele malen gevaarlijk. Ze hadden zelf de kans om de score te openen maar hadden het vizier gelukkig nog niet scherp staan.
Niet veel later gebeurde dat aan de andere kant gelukkig wel. Met een een-tweetje tussen Joep en Roel werd Dion door Joep de diepte in gestuurd welke beheerst, al dan niet met geluk, via de keeper de bal in het net wist te tikken.
Lang genieten van deze voorsprong hadden wij niet want nog geen minuut later was het al 1-1. Uit een snelle aanval wist Oranje Blauw het doel van Sjoerd te bereiken. Sjoerd verkeek zich in de bal en zag hem achter zich in het net verdwijnen. Dit was dan ook de ruststand.
Na een donderpreek van Harold werden er een aantal wissels doorgevoerd.
Noud voor Joep, Rick voor Remco. Het spel was blijkbaar niet om aan te zien en dat moest in de 2de helft omgezet worden.
Dit lukte aanvankelijk wel maar dat duurde maar voor kort. Teveel zelf met de bal willen lopen, wederom ballen die niet aankomen. Ga zo nog maar even door. Oranje Blauw was enkele malen gevaarlijk voor het doel van Sjoerd maar wist zijn doel goed schoon te houden.
Diep in de 2de helft was het Guy die Stevensweert weer op voorsprong wist te brengen. Hoe de goal precies viel is mij helaas ontgaan.
De resterende minuten van de wedstrijd was het billenknijpen langs de zijlijn. Oranje Blauw werd steeds gevaarlijker (of wij zwakker) maar wisten gelukkig stand te houden dankzij Rick die na weken van blessureleed gelukkig de voetbalschoenen weer aan kon trekken. Het was dan ook te merken dat de drive van Rick niet was verdwenen. Coaching van achteruit is zeker belangrijk en dat gebeurde de laatste wedstrijd helaas te weinig. Rick, welkom terug!
Al met al is dit een wedstrijd om snel te vergeten. De 3 punten zijn binnen maar vraag ons niet hoe.
Volgende week kunnen en mogen wij ons dit soort niet permitteren. Dan treden wij aan tegen de huidige koploper SHH 5. Tot zondag!

Graag verwijs ik jullie ook naar de topscoorders lijst 2016-2017. Klik hier.
Dit verslag is op zet- en drukfouten voorbehouden. De wedstrijd kan in werkelijkheid anders zijn verlopen dan hierboven beschreven.

VV Stevensweert 2 bedankt de volgende sponsoren voor hun steun aan ons elftal: