stw1

10-10-2016

Vorige week werd nog met magere cijfers gewonnen tegen het zwakke Sportclub Susteren. De 4 – 1 overwinning was hiervan het resultaat. Vandaag leek dat tegen het dolende SNA 2 ook te gebeuren getuige van de 2 – 0 ruststand. Maar niets was minder waar, want met 10 doelpunten in de tweede helft was de einstand maar liefst 12 – 0. De geschiedenisboeken moeten geraadpleegd worden om te constateren of St’ Weert 2 ooit een grotere uitslag heeft neergezet.
Om half 10 werden de eerste bekertjes koffie genuttigd. Met 15 man sterk begon St’ Weert 2 aan de voorbereiding op de wedstrijd.

Harold & Maikel stuurden de volgende 11 spelers het veld op:

Sjoerd
Remco,  Roel, Lars, Joep
Martijn, Luc, Sean, Guus
Reggie, Jan

Op de bank namen deze week Dion; Dylan; Noud en Steven plaats.
In de eerste minuten was direct duidelijk dat SNA 2 eveneens een zwakke broeder is uit de 6e klasse 13. Het duurde echter 15 minuten nadat St’ Weert 2 op voorsprong kwam. Jan rondde een eigen opgezette aanval zelf af 1 – 0. Luc maakte er niet veel later 2 – 0 van.
In de 2e helft namen Dion; Dylan; Noud en Steven de plaatsen in van Remco; Joep; Sean en Martijn. Hierna werd de score al snel opgevoerd tot 8 – 0. Met nog 20 minuten te spelen werd het nog ‘spannend’ om de dubbele cijfers te halen. Uiteindelijk stokte de teller bij de 12.
Doelpuntenmakers:
Jan 4x
Reggie 3x
Luc 1x
Steven 1x
Dion 1x
Martijn 1x
Remco 1x

Volgende week staat de uitwedstrijd Walburgia 3 op de planning. Doelstelling is ook om hier de 3 punten mee naar huis te nemen. Uit voorgaande confrontaties blijkt dat St’ Weert 2 het aan de Bosstraat traditioneel moeilijk heeft. Vorig jaar werden de 3 punten nog mee naar huis genomen na een 6 – 2 overwinning.
Klein aandachtspuntje voor de terreinknechten. Bij een van de doelen van Veld 2 is het doelnet stukgeraakt door een ziedend schot van Jan.

Graag verwijs ik jullie ook naar de topscoorders lijst 2015-2016. Klik hier.
Dit verslag is op zet- en drukfouten voorbehouden. De wedstrijd kan in werkelijkheid anders zijn verlopen dan hierboven beschreven.

VV Stevensweert 2 bedankt de volgende sponsoren voor hun steun aan ons elftal:

BestBudgetKantoormeubelen