Uit: VV Zwentibold 1

Thuis: EVV 4
Uit: Stevensweert 2

04-10-2017

Stevensweert 2 is er afgelopen weekend in geslaagd om de volle buit mee te nemen. In een moeizame wedstrijd tegen Oranje Blauw ’15 4 werd vrijdag met 1-3 gewonnen. Afgelopen zondag wist men te 2-0 te winnen van het altijd lastige EMS/RFC 3.

27-11-2016

Wij beginnen dit verslag niet met een wedstrijdanalyse maar met het bedanken van onze nieuwe shirtsponsor Van der Leeuw Advocatuur te Roermond. Na weken van ontwerpen, aanpassen en dan uiteindelijk het bestellen was het vandaag de dag dat het definitieve shirtontwerp getoond zou worden aan het grote publiek.

17-10-2016

Op deze mooie nazomerse zondagochtend stond de klassieker van het ‘Eiland in de Maas’ op het programma. Na het gebruikelijke wakker worden koffierondje vertrok de selectie richting Ohé en Laak. Bij aankomst bleek dat wij de eer hadden om als eerste elftal de nieuwe kleedlokalen te beproeven. Na een goede warming-up volgde de teambespreking o.l.v. Harold.

10-10-2016

Vorige week werd nog met magere cijfers gewonnen tegen het zwakke Sportclub Susteren. De 4 – 1 overwinning was hiervan het resultaat. Vandaag leek dat tegen het dolende SNA 2 ook te gebeuren getuige van de 2 – 0 ruststand. Maar niets was minder waar, want met 10 doelpunten in de tweede helft was de einstand maar liefst 12 – 0. De geschiedenisboeken moeten geraadpleegd worden om te constateren of St’ Weert 2 ooit een grotere uitslag heeft neergezet.
Om half 10 werden de eerste bekertjes koffie genuttigd. Met 15 man sterk begon St’ Weert 2 aan de voorbereiding op de wedstrijd.

21-09-2016

Waar het vlaggenschip al reeds 2 wedstrijden gespeeld had, stond voor St’ Weert 2 de eerste competitiewedstrijd op het programma.
Sinds het begin van het seizoen, dat al startte op 27 juli!, is er veel veranderd binnen de selectie. Een aantal spelers hebben afscheid genomen. Hier tegenover stond de komst van liefst 5 jeugdspelers van de A1. Jongens, succes in jullie eerste seizoen bij de senioren!
Daarnaast is ook de technische staf uitgebreid. Na een zorgvuldige sollicitatieprocedure heeft Maikel de keuze gemaakt om Harold Seegers toe te voegen aan de technische staf. Harold, ook jij veel succes met je nieuwe uitdaging. Je zal het nodig hebben.