Uit: VV Zwentibold 1

Thuis: EVV 4
Uit: Stevensweert 2

stw125-01-2016

Stevensweert is de hervatting van het seizoen goed begonnen. De "Maasgouw-derby" tegen Linne werd dik gewonnen met 4-2. Met Man of the Match Tim Cuypers die de helft van de doelpunten op zijn naam kon zetten. Martin Spelthan maakte zijn eerste, en Damiën van Kollenburg kopte alweer zijn 4e binnen. Casper Peeters maakte zijn rentrée na zijn blessure en mocht zijn eerste minuten invallen.

stw130-11-2015

Na een vrije zondag afgelopen week moest Stevensweert thuis tegen Brevendia weer aan de bak. Nog 3 belangrijke "finales" voor de winterstop. Op een stormachtige dag wist Stevensweert de 3 punten te behouden, alhoewel Brevendia wellicht meer verdiend had, maar niet de scherpte had om te scoren.

stw109-11-2015

Na het debacle van vorige week diende er weer gewonnen te worden. Het normaal ook in het paars spelende SSE uit Someren-Eind was de tegenstander. Na een matige 1e helft van beide kanten was het Stevensweert die uiteindelijk in de 2e helft de zege naar zich toe trok.

stw114-04-2015

Stevensweert heeft in en tegen Limbricht niet weten te winnen. Daardoor werd de zegereeks van 12 achter één volgend onderbroken. Het werd een doelpuntloze middag voor beide ploegen. Echter, de schade viel achteraf gelukkig mee, omdat concurrent GKC ook gelijk speelde tegen MBC' 13. Het gat met GKC blijft daardoor nog altijd 6 punten met nog 3 wedstrijden in het verschiet.

stw101-12-2014

Net zoals de thuiswedstrijd tegen Limbricht won Stevensweert ook zondag de uitwedstrijd in Grevenbicht met 3-2. Alleen de manier waarop was opmerkelijk. Net zoals vorige week kwamen onze mannen met 3-0 voor en leek er geen vuiltje aan de lucht te zijn. Maar wederom kwam de tegenstander terug tot 3-2 en beleefde Stevensweert enkele hachelijke momenten.