Uit: Zomerstop

Uit: Zomerstop

In de kantine hangt een groot bord waarop je de indeling van de kavels kunt bekijken. Hier zal ook bijgehouden worden welke kavels er verkocht zijn en welke er nog beschikbaar zijn.  De kavels dienen dan direct contact betaald te worden. Het is ook mogelijk om per e-mail een of meerdere kavels te kopen. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de nummers van de kavels die je wil kopen, je naam en je telefoonnummer. E-mails worden op volgorde van binnenkomst behandeld en zijn pas definitief als het geld is overgemaakt op de rekening van de organisatie. De website zal ten minste 1x per week worden geüpdatet. Wees er snel bij want vol = vol.

Om te zien welke kavels nog vrij zijn klik hier.
Verbé