Thuis: IVS1

Uit: Vrij
Aanvang:  00:00 uur

spaarkas
De spaarkas is een vereniging waar vaste leden/supporters van onze vereniging zich bij kunnen aansluiten. Je spaart wekelijks een bedrag, waarvan € 1,25 contributie wordt afgehouden.
Hiervan wordt een jaarlijks uitstapje/feestavond georganiseerd. Meestal aan het begin of het einde van het seizoen.
Het gespaarde bedrag wordt aan het eind van het seizoen, minus de contributie, uitgekeerd.

Lid worden
Lid worden van de spaarkas is mogelijk door opgave je aan te melden bij de spaarkascommissie. Het lidmaatschap geldt telkens voor de periode één seizoen.
Klik op het bovenstaande logo om te zien welk nummer voor jou vrij is.

Reglement

• Lichten van de Spaarkas gebeurd iedere vrijdagavond (m.u.v. feestdagen en winterstop) tussen 21.00 en 21.30.
  • De contributie voor de spaarkas bedraagt €1,25 per week
  • Minimaal wekelijks spaarbedrag bedraagt €1,25 (mits er ook gelicht wordt)
  • Bij niet of te weinig sparen bedraagt de boete €0,50
  • Aan het einde van het voetbalseizoen wordt het gespaarde bedrag minus de contributie (voor de feestdag/avond) en boetes uitbetaald